Kızıltepe Ortaokulu


Vizyon: ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.

Misyon: Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar: 1. 2008/2009 eğitim-öğretim yılında ilçe bilgi yarışması birinciliği 2. 2010/2011 eğitim-öğretim yılında ilçe bilgi yarışması ikinciliği 3. fen lisesi, Anadolu öğretmen lisesi, sağlık meslek lisesi ve Anadolu liselerine yerleşme oranı %60

Saatler: Başlama Saati : 08:30 Bitiş Saati : 15:05
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (Taylan KARADENİZ)05056489795

Belgegeçer - (482) 312 3395

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kiziltepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TEPEBAŞI MAH. 624 SK. NO 1G KIZILTEPE / MARDİN

Öğretmen :36
Öğrenci :883
Derslik :43
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Tepebaşı Mahallesi 624.sokak no:44 47400 Kızıltepe/MARDİN

Adres - TEPEBAŞI MAH. 624 SK. NO 1G KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım şehir içi özel halk otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezinde,İl merkezine uzaklığı ise 20 km mesafededir.